Sunday, December 4, 2022
Home Tags Pistat

Tag: pistat

Këto janë pistat që po heton policia për ekzekutimin me plumb...

Dy të rinj nga Peqini u qëlluan me armë zjarri, ku për pasojë 1 mbeti i vdekur dhe tjetri u plagos natën e sotme....
SiteLock