Tuesday, December 6, 2022
Home Tags Pirromarconi

Tag: pirromarconi

Pirro Marconi drejtor i misionit arkeologjik italian në Shqipëri në vitin...

Nga Gëzim Llojdia 1. Ardhja dhe qëllimi i një misioni arkeologjik italian në viset shqiptare dëshmohet nga të dhënat e AQSH,raporte, fotografi të ruajtur nëpër arkiva,fonde personale,shkrime...
SiteLock