Friday, December 9, 2022
Home Tags Piromane

Tag: piromane

20 ‘piromanë’ vunë zjarre gjatë 2020-s dhe askush nuk shkoi pas...

Prej më shumë se 20 ditësh vendi ka qenë në 'pushtetin' e zjarreve. Policia është vënë në kërkim të 'piromanëve' të cilët me veprime...
SiteLock