Sunday, December 4, 2022
Home Tags Piro milkani

Tag: piro milkani

Piro Milkani: Vath Koreshi fat i madh për ne, na ka...

Aktiviteti “Vath Koreshi shkrimtar, skenarist i shquar” u zhvillua nga Qendra Kombëtare të Librit dhe Leximit, në nder të 85-vjetorit të lindjes së tij....
SiteLock