Sunday, December 4, 2022
Home Tags Pino aprile

Tag: pino aprile

Aforizma nga shkrimtari italian Aprile

Pino Aprile lindi më 1950 në Gioia del Colle, Itali. Ai është shkrimtar dhe gazetar. Gjeni më poshtë disa thënie të tij të mençura: Inteligjenca vepron...
SiteLock