Thursday, December 1, 2022
Home Tags Pilule

Tag: pilule

Jo më vaksinë? Shumë shpejt një pilulë që shëron Covid 19

Edhe pse disa viruse si vetë gripi, HIV-i apo Hepatitis C trajtohen me pilula, për Sars Cov 2 nuk ka ende një të tillë. Qeveria...

Mund të kemi një pilulë anticovid deri në fund të vitit

Gjatë vitit të kaluar, forcat globale janë përqendruar në një qëllim të vetëm; mposhtjen e koronavirusit. Për ta bërë këtë, qeveritë më të fuqishme...

Një pilulë robot për ata që kanë frikë nga injeksionet dhe...

Disa e quajnë belonephobia, për të tjerët është trypanophobia: çfarëdo që dëshironi ta quani, është frika e vazhdueshme, anormale dhe e pajustifikuar e gjilpërave...
SiteLock