Sunday, November 27, 2022
Home Tags Pika basti

Tag: pika basti

Shumica e qytetarëve të Maqedonisë kërkojnë mbylljen e pikave të bastit...

Sipas hulumtimit që për ‘Detektor’ e zbatoi Instituti për Hulumtime Politike – Shkup, shumicë e madhe e qytetarëve kërkojnë mbylljen e kazinove dhe në...
SiteLock