Thursday, December 8, 2022
Home Tags Pije energjike

Tag: pije energjike

Rritet ndjeshëm konsumi i pijeve energjike, kafesë e alkoolit në vend

Konsumi i pijeve energjike, kafesë dhe pijeve alkoolike është rritur ndjeshëm në pjesën e parë të këtij viti, e reflektuar dhe në importet e...
SiteLock