Sunday, December 4, 2022
Home Tags Pijanece

Tag: pijanece

STUDIMI: Kush janë popujt më ‘pijanecë’ në botë për 2020?

Anglezët dhe Skocezët kanë kryesuar listën e ‘sa shpesh njerëzit dehen aq shumë saqë humbin ekuilibrin dhe të folurin’. Anketa Globale e Barnave (GDS) për...
SiteLock