Sunday, December 4, 2022
Home Tags Piion

Tag: piion

Meta “arbitër” mes Berishës e Bashës dhe “kandari” i votave më...

Nga Jakin Marena Në Shqipëri po krijohet dalëngadalë një sistem bipolar politik, duke u orientuar gjithnjë e më shumë kahjen drejt formatimit të dy blloqeve...
SiteLock