Thursday, December 8, 2022
Home Tags Pietro Scutar

Tag: Pietro Scutar

Giuseppe Chiaramonte: Lidhjet e Shqipërisë me arbëreshët, sporadike

Studiuesi kritikon mbylljen e Ministrisë së Diasporës dhe thekson se Shqipëria duhet ti forcojë lidhjet me komunitetin shqipfolës në Itali – i cili shtrihet...
SiteLock