Friday, December 9, 2022
Home Tags Pickimi

Tag: pickimi

Akrepat sulmojnë qytetarët e Egjiptit, 3 të vdekur nga pickimet, shkak...

Shirat e pazakontë të dendur dhe përmbytjet në Egjiptin jugor kanë shqetësuar habitatin e akrepave, të cilët kanë dalë dhe kanë pickuar tre persona...
SiteLock