Sunday, November 27, 2022
Home Tags Picaso

Tag: picaso

“Pikaso dhe Ajnshtajn në një bar në Paris” sjell historinë komike...

Teatri Metropol hapet për publikun me premierën “Pikaso dhe Ajnshtajn në një bar në Paris”. Vepra e autorit Steve Martin me regji nga Armela...
SiteLock