Tuesday, December 6, 2022
Home Tags Pezullimi

Tag: pezullimi

Biznesi i Durrësit 8 propozime për qeverinë: Të pezullohen detyrimet fiskale

Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë e Durrësit i bën 8 propozime konkrete Këshillit të Ministrave si masa emergjente që duhen të ndërmerren me qëllim...
SiteLock