Thursday, December 8, 2022
Home Tags Petrovska

Tag: petrovska

Petrovska: Nuk kemi numër të mjaftueshëm të inspektorëve të mjedisit jetësor

“Nuk kemi numër të mjaftueshëm të inspektorëve, megjithatë tani po bëjmë koordinim me inspektorët e autorizuar dhe në atë moment kur nuk mundet urgjentisht...
SiteLock