Friday, December 9, 2022
Home Tags Petro

Tag: petro

Drejtori i televizionit ngacmon minorenen dhe thotë se i rrëshqiti dora,...

Drejtori i një televizioni të Gjirokastrës është përballur me nënë e vajzës  në “Shqipëria live”, pas akuzës së kësaj të fundit. Nëna e vajzës, së...
SiteLock