Sunday, December 4, 2022
Home Tags Petraq risto

Tag: petraq risto

Pimë verë…

Nga Petraq Risto Unë vij një herëDy herë ikën tiSepse ku pij verëMë bëhesh dyNë një banak zemreMbështetem dhe pi. Ti vjen një herëUnë iki treKur...

Poeti i mirënjohur tregon si po kalon ditët në vetizolim në...

Në këto ditë të vështira e në kushte të një vetizolimi, gjë që po afrohet dhe këtu në ShBA, leximi është një terapi shumë...

Është një dhomë e vogël dashurie 4 X 4… poezi nga...

Është një dhomë e vogël dashurie 4 X 4… Me katër mure, me katër dritare që shohin nga brendaNë secilën dritare pikon një yll: serenatë...
SiteLock