Friday, December 9, 2022
Home Tags Peter lucas

Tag: peter lucas

Peter Lucas dhe Gary Kokalari: Si u ngjit Berisha nga lista...

Historiani i njohur Peter Lucas dhe aktivisti shqiptaro-amerikan Gary Kokalari, kanë komentuar për gazetën Dita urdhërin Ekzekutiv të presidentit amerikan Joe Biden, për të...
SiteLock