Thursday, December 8, 2022
Home Tags Peter beyer

Tag: peter beyer

Peter Beyer – Mes Evropës, Ballkanit dhe SHBA

"Është e qartë, për ne ky është një lajm shumë i mirë, tha pr DW, ambasadori i Kosovës në Berlin, Beqë Cufaj." Peter Beyer...
SiteLock