Tuesday, December 6, 2022
Home Tags Pesimizmi

Tag: pesimizmi

Optimizmi, mënyra më praktike për të pasur një shëndet më të...

Një studim i madh vëzhgues, i publikuar në revistën “JAMA Network Open”, zbuloi një lidhje mes optimizmit dhe uljes së rrezikut për atak kardiak...
SiteLock