Sunday, December 4, 2022
Home Tags Peshkëpia

Tag: Peshkëpia

Nga cikli: “Arkeologjia në Labëri” – Rreth gjurmëve të një kishe...

Nga Gëzim Llojdia* 1.Kur .Kapaj na tregoi se diku mes lumit dhe përroit gjendeshin themele të vjetra në dalje të fshatit Peshkëpi më qartësisht te...
SiteLock