Home Tags Perspektive

Tag: perspektive

Çfarë është çrregullimi i personalitetit kufitar: Simptomat dhe trajtimi

Çrregullimi i personalitetit kufitar (BPD) është një çrregullim mendor i cili zhvillohet gjatë adoleshencës ose në moshë madhore të hershme. Çrregullimi karakterizohet nga një...

Rama publikon videon: Ofertë dhe perspektivë e re

Kryeministri Edi Rama mëngjesin e sotëm ka publikuar një video nga kantieri i rrugës që do të lidh Tepelenën me Himarën. Shefi i qeverisë shkruan...
SiteLock