Monday, November 28, 2022
Home Tags Persona te bllokuar

Tag: persona te bllokuar

Ka ende shpresë për buzëqeshje nën rrënojat e ndërtesës 12-katëshe në...

Fëmijë me ëndrra, çifte të dashuruara dhe të moshuar që shijonin nipërit teksa rriteshin, janë mbuluar nga rrënojat e ndërtesës 12-katëshe që u shemb...
SiteLock