Sunday, November 27, 2022
Home Tags Persona nen hetim

Tag: persona nen hetim

Koronavirus, Gjonaj: Të evitohet mbajtja në burgje e personave nën hetim

Ministrja e Drejtësisë Etilda Gjonaj i ka dërguar një letër tre institucioneve të drejtësisë Prokurorisë së Përgjithshme, Këshillit të Lartë të Gjyqësorit dhe Këshillit...
SiteLock