Thursday, December 1, 2022
Home Tags Perrenjasi

Tag: perrenjasi

Rama nga Përrenjasi: Shteti është transformuar dhe shërbimet janë online, shkelmuam...

Nga Përrenjasi në një takim me banorë atje, Kryeministri Rama tha se Shqipëria mund të jetë një vend më i zhvilluar dhe me standard...
SiteLock