Tuesday, November 29, 2022
Home Tags Perpunimi i naftes

Tag: perpunimi i naftes

Si u shkatërruan në Fier uzinat moderne të plehrave kimike dhe...

  Nga Albert Zholi Domosdoshmëria e intesifikimit të bujqësisë kërkonte krahas të tjerash dhe prodhimin e plehrave kimike. Për këtë arsye u vendos që në Fier të...
SiteLock