Thursday, December 1, 2022
Home Tags Perpunimi i mallrave

Tag: perpunimi i mallrave

APD/ Informacion i përditësuar mbi veprimtarinë portuale

Pesë anije tregtare me rreth 14 mijë t mallra të ndryshme po përpunohen sot në portin e Durrësit. Ndërkaq, mësohet se dy tragetet e...

APD/ Janar 2020, rritje me 9 % e eksportit dhe 12...

Gjatë muajit janar 2020, në kalatat e portit të Durrësit janë përpunuar 304 mijë tonë mallra të ndryshme. Shifra është 11% më shumë se...

Porti i Durrësit sot/ 690 konteinerë në përpunim nga anija “Solstice...

690 konteinerë po përpunohen sot nga anija “Solstice N”, e cila ka mbërritur pasditen e ditës së martë në portin e Durrësit. Burimet nga Qendra...

Performanca vjetore 2019/ Përpunimi i mallrave në anije dhe tragete, 13...

Gjatë vitit 2019 në Terminalet e portit të Durrësit janë përpunuar në anije dhe tragete 4 milion e 72 mijë ton mallra të ndryshme. Kjo...

Janar – Dhjetor 2019/ Dyfishohet përpunimi i mallrave nga Porti i...

Përpunimi i mallrave tranzit me destinacion Kosovën gjatë vitit 2019 është rritur me 110,6% krahasuar me vitin paraardhës. Gjatë vitit që lamë pas, në kalatat...

Porti i Durrësit/ Rritje e përpunimit të mallrave me destinacion Kosovën,...

Volumi i mallrave tranzit nga/drejt Kosovës nëpërmjet portit të Durrësit, gjatë 11 muajve të këtij viti është 2.4 herë më i lartë se sa...
SiteLock