Thursday, December 8, 2022
Home Tags Perplasej

Tag: perplasej

PËRPLASJA: Koreja e Jugut dhe SHBA-ja i kërkojnë Iranin që të...

Koreja e Jugut thotë se po përpiqet të sigurojë lirimin e një cisterne të kapur nga Irani pranë ngushticës strategjike të Hormuzit. Koreja e Jugut...
SiteLock