Wednesday, December 7, 2022
Home Tags Perparim

Tag: perparim

Ish-konkurrenti i “Përputhen” paralajmëron produksionin: Do ju demaskoj

  Eri ka ‘kërcënuar’ emisionin ‘Përputhen’. Eri ishte përjashtuar nga emisioni “Përputhen”, për shkak të një përleshje me konkurrentë të tjerë. Së fundi, me anë të një...

Përparim Kabo: Nuk mjafton morali duhet drejtësia, Shqipëria s’ka nevojë për...

Profesori Përparim Kabo bëri një tablo të përgjithshme të sistemit të drejtësisë në vendit tonë, ndërthurur me etikën dhe moralin politik. Ai tha se...

Përparim i madh për vaksinën kundër HIV

Një qasje e re e vaksinës duke përdorur qelizat imune të krijuara gjenetikisht nga trupi i një pacienti ka krijuar një mbrojtje të qëndrueshme...
SiteLock