Friday, December 9, 2022
Home Tags Permendore

Tag: permendore

Ku dhe pse duhet ndërtuar përmendorja e Gabit

Nga Shpëtim Nazarko Për atë që ka qënë qoftë edhe njëherë, jashtë shtetit dhe ka hyrë në qëndrat e mëdha tregtare e pastaj kthehet në...
SiteLock