Monday, November 28, 2022
Home Tags Permbytjet ne shqiperiV

Tag: permbytjet ne shqiperiV

Dy ditë nga vërshimet e Vjosës ende asnjë grup vlerësimi, banorët:...

Kur kanë kaluar dy ditë nga përmbytjet e mëdha që shkaktoi lumi Vjosë në shumë zona të Qarkut Fier dhe Vlorë, ende asnjë komision...
SiteLock