Sunday, December 4, 2022
Home Tags Permbyte

Tag: permbyte

Evropa Perëndimore e gjunjëzuar nga përmbytjet, Xhaçka: Zemra dhe mendja jonë...

Ministrja për Europen e Punët e Jashtme Olta Xhaçka ka reaguar pas situatës emergjente në Europën Perëndimore nga reshjet e dendura të shiut që...
SiteLock