Tuesday, December 6, 2022
Home Tags Permbys

Tag: permbys

Si u përmbys regjimi komunist në Rumani ?

Një kryengritje popullore në Rumani, më 15 dhjetor të vitit 1989, rezulton në përmbysjen e regjimit komunist 42 vjeçar. Revolucioni filloi në qytetin Timisoara dhe...
SiteLock