Sunday, December 4, 2022
Home Tags Permbarimi

Tag: permbarimi

Vlerësimi i pronave/ 5 mënyra për llogaritjen e vlerës: Krahasimi, investimi,...

Përmbaruesit do t’i drejtohen ekspertëve për të vlerësuar pasuritë e paluajtshme në process ekzekutimi, të cilët do të bazohen në një metodologji të mirë...

Tenton të vetëvritet. Përmbarimi dhe policia i marrin me dhunë shtëpinë

Nga Xhevo Gradica / I ka kushtuar shumë rëndë këmbëngulja një shtetasi në Durrës për të mos iu bindur përmbarimit. Isuf Gelani, familjari që...
SiteLock