Sunday, December 4, 2022
Home Tags Perlat

Tag: perlat

Bashkia Durrës publikon pamjet nga projekti: Po rindërtohet më e madhe...

Pashkia e Durrësit ka njoftuar se ka filluar procesi i rindërtimit në shkollën Cikli i Ulët dhe kopshti në Perlat. Sipas Bashkisë fëmijët dhe...
SiteLock