Tuesday, December 6, 2022
Home Tags Perkthimi

Tag: perkthimi

Materialet dhe rregullat për fondin e përkthimit, juria mblidhet në QKLL

Juria e fondit mbështetës për përkthimet nga gjuha shqipe në gjuhë të huaj u mblodh në mjediset e Qendrës Kombëtare të Librit dhe Leximit....
SiteLock