Sunday, December 4, 2022
Home Tags Perkthime

Tag: perkthime

Botues e përkthyes: Sfidat e përkthimit janë të shumta, shoqata e...

Problemet në fushën e përkthimit ishin pjesë e debatit, që u zhvillua dje nga Shoqata e Botuesve Shqiptarë. Botues dhe përkthyes të ndryshëm morën...

Veprat e autorit Fejzë Demiri përkthehen për të tretën herë në...

Shkrimtari i njohur Fejzë Demiri, dita-ditës po vazhdon duke bërë emër në letërsi. Djaloshi 22 vjeçar nga Gjakova, me shkrimet e tij tashmë...
SiteLock