Monday, November 28, 2022
Home Tags Perkeqsime

Tag: perkeqsime

Mjetet e rënda shpartallojnë rrugët

Nga Xhevahir Gradica Disa nga rrugët e brendshme të qytetit të Durrësit janë bërë të pakalueshme. Përkeqësimi ka ardhur duke u bërë gjithnjë dhe më...
SiteLock