Sunday, November 27, 2022
Home Tags Perfitime

Tag: perfitime

Gazetari Bledian Koka: Basha ka vila te oligarkët dhe u vendos...

Gazetari Bledian Koka, ka folur lidhur me përjashtimin e Sali Berishës nga grupi parlamentar i partisë. Ai ka “zbuluar” edhe disa nga ato që i...

Energjia e gurëve dhe përfitimet që merr trupi prej tyre

Karneliani përmban energjitë e yin dhe yang, ato femërore dhe negative. Mund ta gjeni në treg nganjëherë me ngjyra shumë të lehta që priren...

Miliarda euro investime: Çdo të përfitojë Shqipëria nga “Plani Marshall” i...

Bashkimi Europian ka paraqitur një plan të madh investimesh në Ballkanin Perëndimor, i cili, së bashku me rritjen ekonomike dhe reformat politike pritet ta...

Përqafimi lufton ankthin

Që përqafimet na bëjnë mirë, dihej me kohë, por tani shkenca vjen edhe me kon firmimin zyrtar. Efekti “terapeutik” i një përqafimi është me...
SiteLock