Tuesday, November 29, 2022
Home Tags Perendoria osmane

Tag: perendoria osmane

Shqiptarët dhe Sulltani i fundit

Nga: Michele De Grece (fragment nga romani historik “Sulltani i fundit” ku flitet për puçin në Perandorinë Otomane ku kishin gisht shqiptarët) Nuk kishim mbaruar...
SiteLock