Sunday, December 4, 2022
Home Tags Perballimi i epidemise

Tag: perballimi i epidemise

Koronavirus/ Komisioni Europian ndan 232 mln euro për përballimin e epidemisë

Komisioni Europian ka vendosur të ndajë 232 milionë euro për përballimin e epidemisë së koronavirusit dhe për të garantuar ndihmë për vendet me sisteme...
SiteLock