Tuesday, December 6, 2022
Home Tags Per dhunim

Tag: per dhunim

Banorët të gatshëm të denoncojnë bashkinë për dhunim të varrezave

Nga Xhevahir Gradica Kërkesa e bashkisë së Durrësit drejtuar qytetarëve për të çmontuar konstruksionet metalike dhe kioskat e ndërtuar në varrezat e familjarëve të tyre...
SiteLock