Sunday, November 27, 2022
Home Tags Pensioni

Tag: pensioni

Osman Mula: Fatkeqësi e madhe, Rama s’më firmos pensionin e veçantë...

  Kandidati për deputet i PD, Alfred Rushaj zhvilloi sot një takim me dy prej personaliteteve të mëdha të artit shqiptar, Osman Mulën dhe Vladimir...

Ja 632 naftëtarët, minatorët dhe metalurgët që do të përfitojnë shtesë...

Vazhdon shpërndarja e pensionit suplementar për naftëtarët, minatorët dhe metalurgët. Lista e radhës përfshin 632 punonjës të nëntokës të cilët marrin trajtim suplementar nga...
SiteLock