Thursday, December 8, 2022
Home Tags Pengoi

Tag: pengoi

Kush e pengon shtatoren e Pjetër Bogdanit në Prishtinë?

Nga Gani Mehmetaj Harrova t'i them edhe disa pjesë të dialogut me Dimen, pa e ditur kush është dhe pse me duronte. -Na e morët Aleksandrin...
SiteLock