Thursday, December 1, 2022
Home Tags Penelate

Tag: penelate

Shkëlqimi dhe solemniteti i orientalizmit shqiptar në penelatën e një serbi...

Paja Jovanovic, (16 qershor 1859 - 30 nëntor 1957) udhëprijësi krijues i vëllezërve piktorë, Svetisllav dhe Milan Jovanoviç. Ai ishte një nga piktorët më...
SiteLock