Sunday, December 4, 2022
Home Tags Penel i bardhe

Tag: penel i bardhe

Peneli i bardhë është trendi më i pëlqyeshëm i grimit këtë...

E bardha ka hapësirën e saj gjatë verës, pasi duket shumë bukur në veshje dhe kombinime të ndryshme. Një festë me kodin e veshjes...
SiteLock