Tuesday, December 6, 2022
Home Tags Pencion

Tag: pencion

Debati i Komisionit për pension të detyrueshëm në Maqedoninë e Veriut...

Komisioni kuvendor për punë dhe politikë sociale në të cilën duhej të shqyrtohen ndryshimet dhe plotësimet e Ligjit për marrëdhënie pune të cilat duhet...
SiteLock