Monday, August 15, 2022
Home Tags Mushkeri

Tag: mushkeri

Jeni të prekur me Covid-19 dhe i keni mushkëritë e ngarkuara?...

Fizioterapisti, Erion Hiluku, ka dhënë rekomandime të fizioterapisë respiratore dhe ushtrimeve fizike për personat e prekur nga Covid-19. Ai ka një ushtrim me anë të...

Studimi i Oksfordit/ Dëmet në mushkëri tek pacientët me COVID janë...

Dëmet në mushkëri që shkakton Covid-19 mund të jenë prezente edhe më shumë se tre muaj pasi pacientët janë infektuar thanë së fundmi studiuesit...

Ndotja e mjedisit rrit rreziqet e COVID-19

COVID-19 mund të shkaktojë vdekje edhe tek pacientët që nuk kanë qenë të sëmurë më parë. Studiuesit hamendësojnë se ajri i ndotur mund të...
SiteLock