Home Tags Motivim

Tag: motivim

Bota shpërblen financiarisht të rinjtë që të vaksinohen. Çfarë po bën...

Shqipëria si shumë vende të tjera ka ende një mbulesë vaksinale të ulët. Refuzimi i të rinjve për të bërë vaksinën është një problematikë...

Greqia nxit vaksinimin me bonuse për bluzat e bardha

Ndërsa variant Delta po përhapet me shpejtësi në Europë, qeveria greke po nxit vaksinimin me shpërblim financiar. Qeveria greke po ofron bonuse për mjekët...

“Kam provuar të zëvendësoj persona të pazëvendësueshëm dhe kam harruar persona...

Fragment nga Charlie Chaplin Kam falur gabime gati të pafalshme, kam provuar të zëvendësoj persona të pazëvendësueshëm dhe kam harruar persona të paharrueshëm. Kam vepruar...

11 mënyra që ndihmojnë të rinjtë në orientim dhe zhvillim të...

Informimi mbi nivelin dhe performancën e nxënësve në shkollë; Mxitja e kreativitetit; Puna për qartësinë e studentëve në zgjedhjen e degëve dhe profileve; Përdorimi i pyetësorëve vetëvlerësues; Angazhimi...

Rrini disa çaste në ditë vetëm

Për një kohë të gjatë, qëndroni ulur në qetësi me veten tuaj, pa asnjë tjetër pranë. Relaksohuni tërësisht. Mos e lini televizorin apo muzikën...

“Kur kam nisur ta doja vërtet veten time”

Charlie Chaplin ishte një aktor, regjisor, kompozitor dhe producent në kinematografinë britanike, autor i mbi 90 filmave me rëndësi dhe ndikim të madh në...

Çfarë duhet të bëni për të gjetur motivimin e humbur

Të gjithë e dimë se sa e vështirë është të ambentohesh me “normalitetin e ri” që pandemia ka krijuar. Nëse nuk keni energji dhe motivim...

Një letër e hapur për këdo që lufton me depresionin

I dashur kushdo që e lexon këtë Depresioni nuk është diçka për të cilën njerëzit duan të flasin. Është një temë që tenton të shmanget...

Si të rritni hormonin e lumturisë në mënyrë natyrale?

Nëse doni të jeni produktiv dhe të bëni gjërat në mënyrë efektive ky shkrim do t’ju shpjegojë disa mënyra për të rritur nivelet tuaja...

Si ta nisni ditën të motivuar? Mësoni këto 7 rregulla

A keni ëndërruar ndonjëherë që me një të trokitur të menjëhershme të aktivizonit motivimin tuaj? Disa ditë janë thjesht më shumë sfidë se sa të...
SiteLock