Home Tags Marsi Simo

Tag: Marsi Simo

“Luanator” dhe “Xhensilator”, sociologia shpjegon fenomenin e rrezikshëm që “sundon” adoleshentët

Fenomeni ‘tor’ është ndër më të rrezikshmit e momentit, pasi ndikon drejtpërdrejtë në karakterin dhe shëndetin e adoleshentëve. Sociologia Marsi Simo në një lidhje për...
SiteLock